Vuorovaikutuskoulutus

Vuorovaikutuskoulutusta teatterin keinoin

Vuorovaikutustaidot ovat nykypäivän työelämässä tärkeä osa työn kokonaisuutta. Hyvä vuorovaikutus parantaa työilmapiiriä ja työhyvinvointia, ja kehittää samalla myös tulosta. Kokkolan kaupunginteatteri tarjoaa alueen yrityksille ja organisaatioille ”Draamasta rakentavaan vuorovaikutukseen”- koulutuskokonaisuutta.

Koulutus kehittää teatterin ja draaman keinoin jokaisen osallistujan taitoja toimia erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa toimialasta riippumatta. Kolmetuntinen koulutuskokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koulutuksen painopiste on oman kokemuksen kautta tapahtuvassa oivaltamisessa, eivätkä harjoitteet vaadi erityisosaamista. Vuorovaikutuskoulutukset toteutetaan asiakasorganisaatioiden omissa tiloissa ja omassa työyhteisössä.

”Yksi käyttämämme työskentelytapa on monelle tuntemattomampi forum-teatteri, jossa koulutettavat pääsevät tarkastelemaan opittuja asioita ja kehittämään toimintatapoja kouluttajien esittämissä tilanteissa”, kertoo teatterikuraattori Esko Tynkkynen.

Monella on kokemus siitä, kuinka helposti toimivan vuorovaikutuksen ja viestinnän termit jäävät powerpoint-esityksen otsikoiksi, eivätkä siirry käytännöiksi työhön. Draaman keinoin eri osa-alueita voidaan avata ja konkretisoida”, toteaa näyttelijä Irina Parviainen.

Molemmat kouluttajat – teatterikuraattori Esko Tynkkynen ja näyttelijä Irina Parviainen - ovat toteuttaneet erilaisia draama- ja vuorovaikutuskoulutuksia jo usean vuoden ajan.

Kokkola-lehti 16.8.2017

KP24 uutinen

Lisätiedot ja varaukset:

Teatterikuraattori Esko Tynkkynen

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

puh. 044 7809205