Varaus- ja peruutusehdot ryhmille

Teatteriravintola Lumoon jätetty ryhmävaraus astuu voimaan, kun Kokkolan kaupunginteatteri on sen kirjallisesti vahvistanut.

Muutokset ja peruutukset tulee vahvistaa kirjallisesti.

Tilaisuuden tarkentaminen ja muutokset osallistujamäärässä

-Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle henkilömäärälle, jota tilaaja voi vähentää 7 vrk ennen tilaisuutta. Mikäli ilmoitus osanottajamäärän pienenemisestä tulee myöhemmin tai sitä ei tule lainkaan, on Teatteriravinto Lumolla oikeus veloittaa tilaajalta etukäteen tilatuista palveluista ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

-Osanottajamäärän olennaisesti muuttuessa on Teatteriravintola Lumolla oikeus neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista, kuten mahdollisesta tilavuokrasta.

Varauksen peruutus

-Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheudu tilaajalle kustannuksia.

-Mikäli peruutus tapahtuu 6-3 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

-Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

-Juomien osalta veloitus koskee tilaisuutta varten avattuja/valmistettuja juomia.

-Varausehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on erikseen tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

Ystävällisin terveisin

Pepita Alasimi

Ravintolapäällikkö

p. 044 780 9220

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet