Teatterikahvila

Teatterikahvila avoinna keväällä 25.5. asti tiistaisin klo 11-17.

Kevään viimeinen salaattibuffet on tarjolla tiistaina 18.5. klo 11-14. Hinta 12€. Lasten hinnat iän mukaan 12 ikävuoteen saakka (esim. 2-vuotiaat 2€, 10-vuotiaat 10€). Kasvisruokaa olevasta salaattibuffetista saa koottua myös vegaaniannoksen.

Kahvilan asiakkailla on mahdollisuus lukea kaupunginteatterin näytelmien käsikirjoituksia ja tutustua Koiramäen Suomen historian lavastesuunnitelmiin ja pukuluonnoksiin. Esillä on myös graafikko Esa Riipan menneinä vuosina teatterille suunnittelemia näytelmäjulisteita.

Väljissä kahvilatiloissa voi nauttia iltapäiväkahveista tai -teestä rauhallisessa tunnelmassa. Tilaan voi tulla myös tekemään turvallisen etätyöiltapäivän. Teatterikahvilan toiminnasta vastaa Teatteriravintola Lumo.

Vartiolinna antaa komeat puitteet kahvilatoiminnalle

Arkkitehti Ole Gripenbergin suunnittelema Teatteritalo Vartiolinna edustaa 1920-luvun klassistista arkkitehtuuria ja historiallinen rakennus antaa kahvilalle näyttävät puitteet. Kahvilatoiminnan kautta kaupunginteatteri haluaa tuoda esille tilojen monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

- Esitystoiminnan salliessa teatterin tiloja voi vuokrata myös juhliin ja kokouksiin. Uusi teatterikahvila antaa hyvän mahdollisuuden tutustua tiloihin etukäteen, jos tilojen vuokraus kiinnostaa. Tarjoilut juhliin ja kokouksiin hoituvat myös Teatteriravintola Lumon kautta, ravintolapäällikkö Pepita Alasimi kertoo.

Normaalioloissa teatterilta löytyy erilaisia tiloja 20-85 hengen ryhmille ja jos tapahtumaan ei kuulu ruokailua omassa pöydässä, alakerran yhdistettyyn saliin sopii jopa 200 hengen ryhmä. Koronarajoitusten aikaan tilojen maksimiryhmäkoot arvioidaan turvavälit huomioiden.

Teatteriesitykseen tulevat ryhmät voivat tiedustella kokoustilaa ilmaiseksi käyttöönsä ennen esitystä! Esitystoiminnan salliessa Teatteritalon 197-paikkainen päänäyttämö ja 60-paikkainen pieni näyttämö Katariinan kamari ovat myös vuokrattavissa kokous- ja juhlakäyttöön.

Lisätiedot ja tilaukset / Teatteriravintola Lumo:

sähköposti: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

puh. 044 7809 220