Tue taiteen ammattilaisia!

Taiteen ammattilaiset lanseeraavat yhdessä tukilahjakortin

Kokkolan kaupunginteatteri ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri lanseeraavat yhtä aikaa tukilahjakortin, jonka ostamalla voi tukea ammattitaidetta. Tukilahjakortti on ostettavissa teatterin ja orkesterin lipunmyynnistä.

- Kulttuuri on kaikessa, nyt ja tulevaisuudessa. Juuri nyt koronapandemia kurittaa kulttuurialaa ja meidän on selvittävä läpi tästä ajasta, jotta voimme tehdä laadukasta ammattitaidetta myös tulevaisuudessa, Kokkolan kaupunginteatterin teatterinjohtaja Juha Luukkonen toteaa.

Uuden tukilahjakortin voi ostaa haluamallaan summalla. Tukilahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja summan voi käyttää teatterin tai orkesterin lippuostoksiin kerralla tai osissa.

- Tukilahjakortti tukee taiteen ammattilaisia tässä hetkessä ja summan voi käyttää lippuihin myöhemmin, kun ihmisestä tuntuu hyvältä tulla konserttiin tai teatteriin. Nyt joulun alla tukilahjakortin voi ostaa myös lahjaksi läheisille tai vaikkapa yrityksen työntekijöille, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin intendentti Marjukka Puutio vinkkaa.

Tukilahjakorttiostoksille pääset suoraan tästä

Lisätietoa lahjakorteista