Hinnasto

 

Peruslippu

Eläk./työtön

Opisk./lapsi

SARANAT JA SARDIINIT

30€

26€

20€

PÄÄMÄÄRÄ

28€

24€

18€

YKSPIHLAJA

28€

24€

18€

JÄNIKSEN VUOSI

26€

26€

26€

IHAN SEELANA

30€

30€

30€

MATTI NYKÄNEN - HYPPY SUMUUN

20€

20€

20€

JESSE KAIKURANTA – JAZZY CHRISTMAS

24€

24€

24€

Lipunmyynti teatterilla on avoinna ti-to klo 12-17, pe klo 12-19 ja aina tuntia ennen esitystä puh. 040 8068 272. Teatterimme lippuja ja lahjakortteja voi ostaa kätevästi myös netistä sivuiltamme www.kokkolanteatteri.fi sekä Netticketin myyntipaikoista kautta Suomen.

Kokkolan kaupunginteatteri, Torikatu 48, 67100 Kokkola (käynti pääovesta).

Teatterilta ja netistä ostaessasi liput ilman palvelumaksua.

Netticketin myyntipisteissä palvelumaksu alk. 1,50/lippu. Kaikki Netticketin myyntipisteet löydät os. www.netticket.fi/myyntipisteet.

Huom. Kokkolalaisten tulee lunastaa yksittäisliput viimeistään 2 vrk ennen esitystä, muu paikkakuntalaisten erikseen sovitusti.

* * *

HUOMIOITAVAA!

Teatterimme PÄÄNÄYTTÄMÖN kaikissa esityksissä on Korona rajoitusten aikaan myynnissä 60 paikkaa/esitys. Huomioithan, että paikkanumerointi ei valitettavasti ole käytössä. Tämä koskee myös aikaisemmin ostettuja lippuja. Istumapaikalle tullaan ohjaamaan henkilökohtaisesti. Katsomon ovet avataan 30 minuuttia ennen esityksen alkamista, jotta voidaan välttää ruuhkautuminen. Pyörätuolipaikkoja on 2/esitys. Päänäyttämön esityksissä suosittelemme kasvomaskin käyttöä (viranomaisohjeistus Keski-Pohjanmaalle 5.10.2020). Teatterin lipunmyynnissä ja kahviossa on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja hintaan 1€/kpl.

KATARIINAN KAMARIN esityksiin myynnissä on 20 paikkaa/esitys. Katsomossa ei ole paikkanumerointia. Huom. Päämäärän poikkeuksellisen lavastusratkaisun vuoksi velvoitamme yleisöä käyttämään esityksessä kasvomaskia henkilökunnan ja asiakkaiden turvaamiseksi. Teatteri jakaa ennen esitystä molemmille puoliajoille ilmaisen kasvomaskin (= 2 kasvomaskia/katsoja).

Seuraamme aktiivisesti kansallisia ja alueellisia Korona-ohjeistuksia.

Ethän tule oireisena teatteriin!

Ryhmäliput ja tilausnäytökset

Ryhmäliput alkaen 20 henkilön ryhmälle -1 € / lippu. Ryhmävaraukset on vahvistettava viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä. Teatteri toimittaa ja laskuttaa ryhmäliput vahvistuksen jälkeen. Postituskulut 5 euroa/lähetys.

Voit ostaa ryhmällesi kokonaisen näytöksen edullisempaan tilausnäytöshintaan.

Syksyllä 2020 tilausnäytösten perushinnat:

Saranat ja sardiinit 1.550€/60 paikkaa (+ alv. 10%)

Ykspihlaja 1.470€/60 paikkaa (+ alv. 10%)

Päämäärä 490,-/20 paikkaa (+ alv. 10%)

Hinnat voimassa koronarajoitusten aikaan pienennetyin paikkamäärin.

Pyrimme sovittelemaan esitysaikaa juuri teidän tarkoituksiinne sopivaksi, tarvittaessa myös ilmoitettujen esitysaikojen ulkopuolelle. Tiedustelut puh. 040 8068 272 / Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

Anna lahjaksi teatterielämys

Teatterin lahjakortti on toivottu lahja teatterin ystävälle. Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin summan voi käyttää joko kerralla tai osissa. Lahjakortteja voi ostaa teatterin lipunmyynnistä puh. 040 806 8272 avoinna ti-to 12-17, pe klo 12-19 ja tunnin ennen esityksiä. Huom. Lipunmyynti teatterin aulassa on suljettuna loma-aikoina ja juhlapyhinä sekä muissa poikkeustapauksissa.

Lahjakorttiostoksille pääset kätevästi netin kautta ihan milloin vain:

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA SUORAAN LAHJAKORTTI OSTOKSILLE!

Vip-lippu

Mieluisa tapa muistaa päivänsankaria, yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä on tarjota heille teatterin VIP-LIPPU. Vip-lippu sisältää teatterilipun lisäksi lasin kuohuviiniä teatteriin saapuessa. Vip-lipun hinta puhenäytelmiin 33-35,- perushinta / 29-31,- eläkeläinen ja työtön.

Arvosetelit

Kokkolan Kaupunginteatteri hyväksyy seuraavat arvosetelit maksuvälineenä: Virikeseteli (Luottokunta), Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy), Kulttuuriseteli (Smartum Oy), Superseteli (Suomen Hoitoseteli Oy). Arvoseteleillä maksettaessa liput tulee lunastaa ennakkoon.

Liput voi nyt maksaa nettikaupassa myös kulttuuriedulla. Tällä hetkellä yhden kappaleen 1 kpl tilauksen voi maksaa joko ePassilla tai Smartum Saldolla.

HUOMIOITHAN, ETTÄ OSTOSKORISSA VOI OLLA AINOASTAAN YKSI LIPPU KUN HALUAT MAKSAA KULTTUURIEDULLA!

Näytännön peruuntuminen

Tapahtuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Katsoja voi tällöin vaihtaa lippunsa uuteen tai saa maksamastaan rahat takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Lipun lunastaneisiin ja -varanneisiin ollaan välittömästi yhteydessä, kun tieto peruutuksesta tulee.

Ammattilaiskorttiedut

Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti. Muutokset hinnoissa ovat mahdollisia, ja edut voivat vaihdella tuotannoittain. Voimassa oleva kortti tulee esittää lippuja lunastettaessa.

Korona-pandemian tuoman epävarman tilanteen vuoksi olemme valitettavasti toistaiseksi ottaneet pois käytöstä ammattilaiskorttia normaalisti koskevat alennetut lipunhinnat. Toivomme ymmärrystä tilanteessa ja palautamme alennukset heti kun tilanne normalisoituu