Esteettömyys ja saavutettavuus

Tuoksuton ja savuton esitys

Tuoksuton ja savuton esitys tarkoittaa, etteivät henkilökunta ja yleisö käytä hajuvettä, partavettä, tuoksuvaa kosmetiikkaa tai tuoksuvia hiusten viimeistelyaineita, eivätkä tupakoi välittömästi ennen esitystä, väliajalla tai esityksen jälkeen, sillä monen astmaa ja allergiaa sairastavan oireet pahenevat erilaisista hajusteista ja tupakan savusta.

Pyörätuolikatsojat

Sekä päänäyttämöllä että Katariinan kamarissa on tällä hetkellä käytössä yksi pyörätuolipaikka. Otathan yhteyttä teatterin lipunmyyntiin ja kerrot etukäteen tulostasi.

Inva-hissi

Käynti inva-hissille teatterin vasemmasta siivestä (Torikadun puolelta). Soitathan tullessa ovikelloa, niin teatterin vahtimesteri tulee avaamaan oven.

Inva-wc

Löytyy toisesta kerroksesta Katariinan kamarin eteisestä inva-hissin vierestä. Käynti inva-hissille teatterin vasemmasta siivestä.

Induktiosilmukka

Kuulon vahvistukseksi on teatterimme päänäyttämöllä käytössä Induktio-silmukka.

Tekstitys

Teatterissamme ei ole käytössä teksitystä.

Avustaja mukana esityksessä

Tarvitsetko mukaasi henkilökohtaisen avustajan? Avustajalle voi varata maksuttoman paikan lipunmyynnistämme. Kysy lisätietoja lipun oston yhteydessä.

Lisätietoja saavutettavuudesta ja esteettömyydestä

Ota rohkeasti yhteyttä teatterin lipunmyyntiin ja yleisötyöntekijöihin saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Yhteydenotot sähköpostitse Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet puh. 040 8068 272 (ti-to 12-17, pe 12-19).

Jos huomasit saavutettavuusongelman nettisivuillamme, ota meihin yhteyttä. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolle.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet
Vaihteen puhelinnumero: 0295 016 000

Inva-hissille käynti Vartiolinnan vasemmasta siivestä.

Inva-hissille käynti Vartiolinnan vasemmasta siivestä.