Turvallisesti teatteriin

Katsojiemme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Haluamme, että voit tulla Kokkolan kaupunginteatteriin turvallisin mielin ja nauttia esityksistä. Olemme tehneet toimenpiteitä ja ottaneet käyttöön suosituksia syksystä 2020 alkaen taataksemme katsojillemme mahdollisimman turvallisen teatterielämyksen myös korona-aikana. Seuraamme niin alueellista kuin valtakunnallista tilannetta ja ohjeistuksia ja päivitämme ohjeistustamme tarvittaessa. Toivomme kaikkien katsojiemme huomioivan nämä ohjeistukset. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

Päänäyttämön ovet katsomoon avataan 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Päällysvaatteet saa halutessaan ottaa mukaan saliin.

Jääthän kotiin mikäli tunnet itsesi oireiseksi. Jos tunnet koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit vaihtaa lippusi vielä esityspäivänäkin soittamalla lipunmyyntiimme puh. 040-8068272 tai kirjoittamalla viestin sähköpostiimme Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Suosithan ostoissasi korttimaksua käteisen sijaan ja pyrit hankkimaan lippusi ennakkoon jo ennen teatterille saapumistasi. Ostamalla lippusi verkkokaupasta sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti lipunmyynnissämme. Toivomme myös, että teatteriravintola Lumon tarjoilut tilataan mahdollisuuksien mukaan etukäteen osoitteesta Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet ja maksetaan paikan päällä teatterilla. Ravintolan valikoiman löydät nettisivuiltamme www.kokkolanteatteri.fi

Turvavälit ja jonotus:

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on kasvomaski. Suosittelemme kaikkia yli 12-vuotiaita asiakkaitamme käyttämään kasvomaskia kaikissa teatterin tiloissa.

Huomioithan turvavälin myös mahdollisissa jonotustilanteissa. Aulahenkilökuntamme auttaa ja opastaa yleisötiloissa liikkumisessa sekä saliin siirtymisessä.

Väliajalla:

Katsomosta poistutaan rivi kerrallaan aloittaen alimmasta rivistä turvavälit säilyttäen. Väliajan kesto on 20-30 minuuttia, minkä ajaksi salista poistutaan muihin yleisötiloihin väliaikavaihdon vuoksi.

Yleisö-wc:t löytyvät ala-aulasta. Muistathan turvavälit myös siellä asioidessasi.

Käsihygienia ja tilojen siisteys:

Pinnat, joita kosketellaan usein, kuten ovenkahvat, kaiteet, pöydät ja tuolit desinfioidaan riittävän usein, samoin kuin yleisö-wc:t. Käsidesiä on saatavilla yleisötiloissa useissa pisteissä – käytäthän sitä. Yskithän/ aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista wc-tiloissamme. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.

Kaupunginteatterilla on tehty katalyysipinnoite kosketuspinnoille, joille kohdistuu paljon koskettelua. Katalyysipinnoite tuhoaa mikrobeja sekä viruksia pinnoilta, joihin kosketaan eniten ja joista taudinaiheuttajat yleisimmin leviävät. Katalyysipinnoite desinfioi pintoja aina silloin, kun siihen kohdistuu valoa. Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Levitetty pinnoitekerros on hyvin ohut, eikä se muuta pinnan tuntumaa tai ulkonäköä.

Katalyysipinnoite asennettiin ruiskuttamalla aine suojattavien tilojen kosketuspintoihin, kuten tasoihin, kahvoihin, pöytiin, tuoleihin, kaiteisiin, wc-kansiin sekä valopainikkeisiin.

Kasvomaskit esityksiin:

Keski-Pohjanmaan maakunnassa on voimassa laaja kasvomaskisuositus. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia sekä esityksessä että väliajalla.

Lisätietoja www.kokkolanteatteri.fi tai lipunmyynnistämme puh. 040-8068272

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!